Ny i Klubben

VISION:

Det er klubbens vision at skabe et karatemiljø, der med respekt for den enkelte udøvers niveau skaber kaizen (japansk for stadig udvikling) gennem en struktureret tilrettelagt træning af den traditonelle JKA Shotokan karate ( Kore-o Karate ..)

DET BASALE I JKA SHOTOKAN KARATE :

Der er mange nye ord, mennesker og anderledes måder at gøre tingene på, man som ny skal forholde sig til.

Det skal du ikke blive bekymret over, blot fokusere på at høre godt efter og gøre dig umage, så kommer resten af sig selv.

Og det som i første omgang kan synes fremmed, som f.eks. at vi bukker meget, er i virkeligheden et symbol på den høflighed og respekt vi viser hinanden, og det kan man have gavn af at vise alle mennesker man omgås, også udenfor træningssalen.

KLUBBENS KULTUR:

Er Japansk kultur, men med en almindelig dansk høflighed. Vores målsætning er at der skal være plads til børn & unge med store stævneambitioner, men også det modne publikum. Det kan være “gamle sortbælter” som har fået mere tid til sig selv og gerne vil holde deres livsstil ved lige gennem træning og den atmosfære der er i et træningslokale. Eller en familie som gerne vil træne karate som motion og have en fælles oplevelse sammen med deres barn.

Her er et besøg en nødvendighed for at kunne indsnuse miljø og kultur.

DINE FORVENTNINGER:

Det er vigtigt at gøre sig sine egne behov klart inden man melder sig ind. Hvis der er en tydelig forskel på ens egne behov og klubbens forventninger til en som ny elev, kan det meget vel føre til konflikter, der til sidst kan føre til at man holder op, hvis man f.eks. kun ønsker at træne for at få lidt motion, så er det uheldigt hvis klubbens forventninger er, at man skal være klar til næste Danmarksmesterskab.

Her er Shinken`s klare holdning, at der skal være plads i klubben til folk med forskellige ambitioner

YDERLIGERE SPØRGSMÅL, MAN KUNNE STILLE SIG SELV:

Vil jeg kun træne for at få motion ?

Har jeg store sportslige ambitioner ?

Vil det primære for mig være kammeratskabet ?

Passer måden at bevæge sig på i karate til mig ?

Er der nogen på min alder, evt. nogen man kender ?

VORES FORVENTNINGER:

Vi forventer engageret deltagelse fra klubbens medlemmer til almindelig træning og andre klub-aktiviteter.

Forældre til stævne-aktive børn kan regne med vores støtte bl.a. i form af træningsrelevat stævneforberedelse og konkurrenceregler.

Du kan som forældre mod fordel ledsage dit barn til stævner,  og bare ved det – gører en reel forskel…!!!

Hvidkildevej 64,
2400 København NV

Se mere på vores
Facebook side

Hvidkildevej 64,
2400 København NV

Se mere på vores
Facebook side